Nici nu stiu daca trebuie sa ma bucur sau nu, dar se pare ca firma suceveana ce producea inghetata Betty Ice va fi cumparata de concernul Unilever South Central Europe SA. Cine zicea ca in Moldova nu se face ceva competitiv? Iata ca aveam pana mai ieri, cea mai mare firma de inghetata din tara, iar vanzarile erau in crestere, deci nu credem ca ratiuni financiare au impus aceasta vanzare. Ma mir ca mai rezista fratii Dedeman, tot de la noi din nordul Moldovei – Bacau!

Betty Ice cumparata de concernul Unilever South Central Europe SA

Poate ca asa este in capitalism, capitalul autohton trebuei sa dispara – cel din firmele mari, caci la tarabe vor ramane o vreme romanii – desi multi au uitat ca primi veniti au fost turcii, ei viondeau de toate, de la paine la tricouri si pantofi. Mai tineti minte emisiunea aia cu investitori romani, in care era si Mircea Tudor, inventatorul unui scaner de avioane? Da, tot el facuse Roboscanul – care nu il vezi in vamele romanesti, dar la moldoveni – mai bogati ca noi, se gaseste!

Concernul Unilever South Central Europe SA cu sediul la Ploiesti vinde de toate, acum o sa vanda si inghetata Betty Ice, fructe si legumne congelate. Daca ar ramane profitul in tara ar mai fi ceva, dar se va duce la firma mama – Unilever, adica la englezi si olandezi [ cei mai mari sustinatori ai Romaniei si ai economiei noastre! ]. Intelegeti acum de ce mergem tot la vale, ba vindem industria dupa ce o distrugem, ba tot ce-i bun si merge struna ajunge tot la straini! Nu merg pe sloganul “nu ne vindem tara”, dar si sa vinzi totul parca iarasi nu e ok!

Betty Ice

Betty Ice cumparata de concernul Unilever South Central Europe SA