Azi am trecut prin mai multe orase din judetul Suceava si am descoperit ca peste tot romanii din diaspora sunt asteptati acasa, asa ca prin amabilitatea portalului e4De – romanii din Germania am dedici sa invitam si noi alaturi de echipa noastra pe toti bucovinenii stabiliti in Germania si Austria. Cele 10 grupuri ale romanilor din diverse orase ale Germaniei va asteapta, la fel si pagina de FaceBook, iar noi am vrea sa-i stim alaturi de noi si pe cei plecati la munca peste hotare.

Bucovineni in Germania si Austria

Daca istoria ne-a adus pe noi bucovinenii mai aproape de austrieci si nemti, iata ca si azi multi dintre romanii din judetul Suceava au plecat la munca in Austria si Germania. Asa ca de ce nu am avea aici un loc special pentru cei plecati la munca, cei care viseaza la ziua in care se vor intoarce acasa, pentru a construi aici micul lor colt de rai?

Avem deja peste 30.000 de romani inscrisi in cele 10 grupuri pe FaceBook, deci sansa de a gasi acolo si cateva sute de bucovineni este destul de mare, nu-i asa? Daca dintre acestia se vor gasi macar cativa care sa-si doreasca sa scrie cateva randuri despre orasul, satul sau comuna de bastina, am fi foarte incantati sa le gazduim randurile pe site-ul nostru. Pentru ca vrem sa fim mai aproape de voi, va invitam sa ne scrieti, vom distribui pentru voi toate informatiile sosite de la voi.

Romani in Germania