Asa cum am promis inca de la primul articol publicat pe site-ul Suceveanul.Info, vrem sa ajutam mamicile si bonele sa se intalneasca mai rapid, prim urmare in afara de anunturile pe care le veti posta pe FaceBook in grupul Caut Bona, va invitam sa va cautati un loc de munca sau bona si pe site-ul nostru. Bonele pot posta CV-uri, iar mamicile pot intra in contact cu acestea, deci totul va merge mai rapid. Indiferent ca esti din Falticeni , Radauti sau Gura Humorului, te asteptam alatiri de noi.

Caut bona in Suceava – Anunturi gratuite

Colaborarea cu cele doua site-uri ce au ca obiect promovarea locurilor de munca in domeniul ingrijirii copiilor, Mamica.Org si CautBona.Net ne da avantajul de a fi printre primii care dau o mana de ajutor. Nu trebuie decat sa postezi anuntul tau ( 100% GRATUIT ) si sa lasi un numar de telefon pentru contact si totul merge mult mai rapid.

Puteti posta anuntul si in formularul de mai jos, special creat pentru a nu fi nevoie de inregistrare, confirmare si asa mai departe. Firmele de intermediere forta de munca sunt si ele asteptate, pentru a completa oferta de locuri de munca.

Bona Suceava

Caut bona in Suceava