Caut urgent bona in Suceava pentru copil de 2 ani și 4 luni, dorim o doamna serioasa cu experiență, nefumatoare, vârstă minima 40 ani. Detalii la numarul de telefon 0740693048. Asa cum se vede avem deja mai multe anunturi pentru bone in orasul – si judetul Suceava, de aceea va invitam sa vizitati site-ul nostru, dar si grupul si pagina Caut bona, cu care colaboram de ceva vreme pentru a avea si aici pe site anunturi cu locuri de munca.

Caut urgent bona in Suceava

In afara de postul de bona de mai sus se mai doreste o  doamna/domnisoara ce va trebui sa aiba grija de un copilas de sase anisori, detalii la numarul de telefon 0749078426.

Pentru cine doreste sa munceasca in Spania, o mamica cauta pentru fata ei de 2 ani o bona rabdatiare si iubitoare. Numar de telefon pentru contact 0740411143. Salariu incepand de la 300 de euro, evident casa si masa asigurata de angajator. Drumul se va plati tot de familie.

Bona-Suceava

Atentie! Aceste anunturi nu mai sunt valabile [ teoretic ], fiind din 2017! Asadar daca doriti sa munciti ca bona, fie postati un anunt pe site, detaliat – fie va inscrieti pe grupul Caut Bona de pe FaceBook, fie amandoua varainatele! Inca odata atentie: cand gasiti un anunt verificati data si apoi sunati la numerele de telefon afisate. NU lasati mesaje pe pe site-uri, nu are cina s ava raspunda – doar administratia lor, care NU este ion legatura cu cei ce posteaza!