Noua tineri din comuna Vulturesti in judetul Suceava au ales sa-si petreaca timpul in padure la un mic gratar. Opt dintre ei erau minori iar al noualea abia ajunsese la majorat. Chiar daca se aflau intr-o zona in carantina, in plin focar de COVID 19, tinerii au decis ca de Pasti e mai bine sa sarbatoresti la un gratar in padure. Zis si facut, dar ce fel de escapada e asta daca nu o postezi pe retelele de socializare? Numai ca aceasta postare i-a costat pe parinti cate 1000 de lei pentru fiecare participant la gratar. In total o amenda de 9.000 de lei, darcare poate fi platita in jumatate daca se grabesc.

Ce patesti daca postezi public cand mergi la gratar

Asadar tienrii nostri au fost chemati la sediul politiei din localitate dupa ce acestia din urma s-au autosesizat de isprava lor, gasind indiciile chiar la ei pe profilul de FaceBook. Nu prea mai e sigur sa-ti faci public ispravile, nu-i asa? Daca aici s-a lasat cu amenda de “doar” 1000 de lei, nu la fel s-a intamplat in judetul vecin, Botosani, satul Pomârla. Aici sapte tineri s-au laudat si ei cu gratarul facut de sarbatori, au fost identificati si amendati cu 15.000 de lei. Adica dublu fata de juniorii din Suceava.

Este adevarat ca in cazul celor din Botosani, cel mai varstnic avea 44 de ani, adica om in toata firea nu niste pustani teribilisti. Ciudat mi se pare la cazul sucevenilor ca parintii nu stiau ce le fac odraslele. Acum au aflat, dar pe buzunarul lor.

La grătar

Ce pățești dacă postezi public când mergi la grătar