Sa presupunem ca vrei sa slabesti dar ai mereu senzatia aia de foame care nu-ti da pace, ce faci? Nutritionistii recomanda sa mananci cat de des iti este foame, dar sa fie portii mici si foarte mici ( evident nu foarte bogate in calorii ). Cred ca ati mai auzit de vorba aceasta: mananca putin si des, asa o sa te mentii mereu in forma! Nutritionistii confirma aceste vorbe populare, pe langa faptul ca vei slabi, vei avea mult mai multe beneficii legate de propria sanatate.

Ce si cum mancam pentru a fi mereu sanatosi?

Cand mananci mai putin vei fi mai atent cu ceea ce mananci, vei incepe sa mananci sanatos si nu vei mai consuma zahar si grasimi in excces, ceea ce va duce inevitabil la o stare generala de sanatate mult mai buna, la o greutate corporala mai aproape de limitele normale. Dar cel mai mare avantaj va fi stimularea metabolismului, vei consuma mai mult din ceea ce mananci, depunerile vor fi mai mici si astfel organismul tau va fi mai sanatos.

Desi nu iti vine sa crezi, reducand cantitatea de mancare la o masa va creste nivelul de energie din organism. Precum ai mai auzit, organismul tinde sa se acomodeze cu regimul alimentar, daca ii dai mai putin va scoate mai mult pentru a se echilibra. Incearca asta macar trei saptamani si vei vedea rezultatele, vei fi mult mai productiv si mai plin de energie, apoi dupa cateva luni mergi si pune-te pe cantar. Ai sa fii mirat ca ai pierdut minim cinci kilograme! Fara niciun efort!

Micul dejun