Ati auzit cred ca bancuri cu si despre culmea culmilor, ei iata ca am ajuns sa avem culmea hotiei la noi in judet: un cetatean din Vicov a mers la RAR sa inregistreze o masina furata. Vasile Bosancu din Vicovul de jos l-a rugat (sic) pe prietenul sau Viorel Hîj sa-i inregistreze masina inmatriculata in Marea Britanie. Mirarea celor de la RAR a fost sa descopere ca masina era furata, asa ca au anuntat Politia. Interesant este ca proprietarul sustine ca nu stie de la cine a luat masina, dar ca a platit pentru ea 4.000 de euro.

Culmea hotiei in judetul Suceava – cu masina furata la RAR

Pana la elucidarea cazului masina a fost retinuta de Politie si s-a inceput urmarirea penala. Am fi curiosi sa aflam si deznodamantul povestii, in acest moment nu se poate sti cine este autorul furtului si deci nu putem comenta mai mult. Masina cu pricina a fost declarata furata inca din mai anul acesta, cum a ajuns in tara din Marea Britanie, cine este autorul si cum a ajuns cu ea in Vicov, probabil vom afla mai tarziu.

Avertisment: nu mai cumparati masini fara a merge cu proprietarul direct la RAR, pentru verificari. Altfel riscati sa patiti ca acest om, care poate a fost cumparator de buna credinta, doar ca acum este pagubas, cel putin pana la elucidarea cazului!

RAR Suceava

Culmea hoției in județul Suceava – cu mașină furată la RAR