Cauti o Skoda Octavia de vanzare in Suceava? Aveam eu una de vanzare, dar uite ca am ramas blocat cu ea in fata casei, pentru ca azi de dimineata am gasit-o inghetata bocna! Abia am schimbat cauciucurile de iarna cu cele de vara ca a si nins in Suceava. Da, in luna martie pe  18 – a fost asa de frig ca am gasit masina plina de gheata, nu mai pot deschide portierele! Acum stau ca de obicei si ma intreb, oare cand am apasat pe telecomanda am pasat pe inchidere la loc?

In martie a venit iarna in Suceava

Ma uit pe telefon la vreme si observ ca saptamana ce vine nu am sanse sa ies cu masina, va fi frig si va ninge zi de zi, deci ce sa mai zic? Nu am cum sa ma duc nici sa-mi  inmatriculez maisna pe numele meu, abia am luat masina saptamana trecuta si trebuei sa merg cu proprietarul sa-i fac revizia si sa o inmatriculez pe numele meu, dar acum precis ca o sa fie la final de luna nu mai devreme de 26 martie!

Ghinion si asta e, ce sa faci dac aa nins asa de tare in Suceava in plina primavara? Am mai vazut eu zapada si in aprilie, dar inghetat tot nu. S-a dus cu ce era deja inmugurit, ca in fiecare an inteleg eu ca vor fi probleme cu inghetul Acum doi ani a mai dat si prin septembrie un inghet, deci numai sa ne fie bine nu se poate. Noi fiind in nordul tarii e vai si amar de noi, nu mai zic de cei de la Putna de exemplu!

A nins in Suceava

In martie a venit iarna in Suceava