Azi politicienii se bat cu pumnii in piept ca au votul popular in spate, dar daca ne uitam mai bine descoperim ca nu este chiar asa. PSD a luat 18% din voturi, ALDE doar 2%, deci alianta de guvernare a primit doar 20% din voturile romanilor, o fi asta motiv de lauda pentru Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu? Aproximativ 60% din populatie nu a mers la vot, deci pe de o parte asa a ajuns UDMR cu 2% din voturi sa stea in Paramentul Romaniei comod si sa voteze cum bate vantul, dar si PMP cu Traian Basescu in frunte tot asa.

Oare pe cine reprezinta actualul parlament din 2017, pe hoti si oligarhi?

Oare am gresit noi ca nu am fost la vot sau au votat gresit cei care au avut bunavointa sa o faca? Eu zic ca vina este impartita in mod egal, dar la fel de corect este ca cei de la guvernare sunt acolo dintr-o intamplare, nu poti sa ai legitimiate cu 20% din voturi, nu credeti? Astept savad cati vor fi in strada azi, duminica 12 februarie 2017. Daca la 600.000 de manifestanti Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu nu reactioaneza, poate ca la 20% din populatie, adica 4.000.000 se va gandi de doua ori, nu-i asa?

Pe de alta parte, USR si PNL abia de au strans impreuna 12% din voturi, nici cu cele ale UDMR-ului nu depasesc 14% din sufragiile populatiei, adaugam si PMP-ul si ajungem la 16%. Nu prea pare a fi cineva in Parlament care sa ne reprezinte, dar nici noi nu ne-am zbatit a fie altfel. Asa ca nu ne ramane decat sa ne cerem drepturile in strada, mai trebuie sa ne si asculte cineva!

Rezultat vot parlamentare