Sunt tot felul de ageamii pe lumea asta, unui precum Mircea Daian mai au si roluri practice, tot pierzand vremea pe FaceBook mai afli de la el cate un eveniment de genul celui de azi: preotii din Suceava – judetul nu orasul, nu mai au cu ce sa mearga la sfintit decat cu Rolls Royce-ul, restul masinilor fiind probabil blocate pe la parastase si cumetrii. Culmea este ca nu sestie din ce an e masina, daca o fi donatie sau asa mai departe, principalul este ca apare la stiri, sa mai incite putin lumea si asa satula de prea multe vesti pozitive.

Preotii merg cu Rolls Royce-ul la biserica in Suceava

Daca citesti presa sau il urmaresti pe Mircea Daian ai sansa sa afli ce e aia “slujba de târnosire a Bisericii „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din comuna Baia. evident judetul nostru. Pentru cine nu stie târnosire inseamna inaugurarea unei biserici, cuvantul se pare ca vine din limba sarbasau croata – limbi vorbite frecvent pe la noi prin satele din judetul Suceava [ sau asa cred cei de la Realitatea TV – post TV care am auzit ca se va desfiinta, fara ca eu sa fi reusit sa vad macar o emisiune de la ei! ].

O gramada de fete biseriucesti de rang inalt au fost la inaugurare, asa ca unii cred ca masina a fost pusa la dispozitie de localnici, care daca ne uitam la model nu pare a fi chiar din generatia  ” de top”, dar pana o sa aflam adevarul, televziunile au o stire iar FaceBook-ul un video viral. Asa-i moda acum, sa faci senzatie din orice!

Preoții din Suceava

Preoții merg cu Rolls Royce-ul la biserica in Suceava