O noua pacaleala circula acum pe FaceBook: distribuirea de produse le la Life Care, care chiar daca este o retea [ Networking Marketing ] legitima, modul de a se promova pe retelele de socializare nu prea sunt sa zicem asa, ortodoxe. Why? Pardon, am vrut sa intreb de ce. Pai pentru ca nu e chiar asa de simplu sa faci networking marketing, si de fapt fiin tot un fel de piramida [ dar care nu se inchide, pentru ca vinzi produse ] castiga cei din varf, in timp ce tu le faci de fapt reclama.

Produsele Life Care sau reclamele pe FaceBook

Sa ne intelegem de la inceput, nu vorbim de calitatea produselor distribuite de cei ce promoveaza Life Care, ci de modul in care unii inteleg sa-si faca reclama: ei cautand de fapt distribuitori in numele lor, de la care sa incaseze de fapt o parte din comision. Cum functioneaza: sa zicem ca esti distribuitor in reteaua Life Care. Nu prea vinzi si nici nu ai chef sa stai sa distribui la infinit, asa ca iti faci o retea. Din 100 de insi daca vand 10, tu stai si numeri euro.

Am zis sa facem o proba cu un astfel de “lider de retea” si i-am propus sa dea 10 – 20 de euro pe luna sa-l promovam, in ideea ca el promite afiliatilor sai, peste 1000 lunar. Ghici ghicitoarea mea, a dat? NU! De ce? Pai pentru ca nu asta e ideea, sa se promoveze pe canale obisnuite, ca oricum afacerea merge. Idea lui este sa gaseasca persoane care sa se inscrie in retea sub el, iar el sa-si ia linistit procentul pe munca altora. Nu pierzi tim si nici nu investesti bani! Asadar, ce vrei mai usor?

Network marketing

Produsele Life Care sau reclamele pe FaceBook