Daca portalul e4Ro a decis sa ne ajute acum ceva timp, iata ca a sosit si ziua in care ziarul online Suceveanul.info a devenit de sine statator. Incepand de azi, 31.08.2016, ziua in care romanii sarbatoresc “Ziua limbii romane”, un grup de entuziasti din Suceava au lansat primul portal dedicat cetatenilor din judetul Suceava care vor sa scrie despre localitatea lor ( fie ea oras, sat sau comuna din judet ). In speranta ca vom gasi in curand editori pentru sectiunile de stiri, sport sau chiar auto, va asteptam pe pagina noastra de FaceBook pentru discutii.

Stiri si informatii din Suceava

Pentru noi Suceava nu este doar capitala lui Stefan cel Mare, nici macar nu ne limitam la a spune ca orasul nostru reprezinta poarta de intrare in Bucovina, vrem pur si simplu sa fim acel varf de lance care va schimba cumva mentalitatile din tara noastra. Chiar daca sectiunea de politica nu va lipsi, vom atinge doar acele subiecte ce sunt de interes general, nu vrem sa fim un site de tip can-can politic.

Ai nevoie de publicitate in judetul Suceava? Suntem aici pentru a te ajuta sa fii cunoscut, iar faptul ca avem deja stabilite contacte cu judete precum Iasi, Arad, Tulcea sau Cluj cu siguranta te va ajuta daca vrei sa ajungi departe. Sa stiti ca nu am uitat nici de rubrica de anunturi si nici de cea dedicata celor ce cauta un loc de munca in Suceava sau in strainatate ( pentru cei ce vor sa plece in Uniunea Europeana avem deja contacte cu romanii din Germania, UK si Irlanda ).

Locuri de munca in Suceava: desi vom promova in special ofertele de bone si menajere ( pentru ca deja avem o pagina si un grup marisor pe FaceBook ce abordeaza aceasta nisa ), va amintim si de site-ul partener Mesterul.Info, special dedicat micilor intreprinzatori individuali.

Suceava

Stiri si informatii din Suceava