Andrei Ursachi este un tanar din Suceava care a reusit sa ajunga milionar in dolari la doar 26 de ani. Nu a inventat ceva, ci a ajutat cu banii sai [important este sa-i ai, caci daca nu ai, mai grteu sa investesti in altii ], iar prima investitie a fost in inventia unui prieten [ si asta este destul dce rar, sa ai prieteni inventatori! ].  Asa se face ca Andrei Ursachi a investit 12.500 de euro in pantalonii prietenului sau. A fost un succes, iar de atunci suceveanul o tine numai in investitii banoase!

Tanar din Suceava devenit milionar in dolari la doar 26 de ani

Crowdfunding – asa se numeste ceea ce face Andrei Ursachi, iar daca ai norocul sa gasesti un investitor care sa te ajute sa te dezvolti e super ok. Noua nu ne trebuie bani ci mai degraba cineva care sa scrie pe site la diferite rubrici, banii vin singuri apoi. Daca s-a implicat in peste 400.000 de proiecte va dati seama ca si daca ar fi casigat 100 de dolari si tot devenea milionar – ma refer la 100 de dolari de proiect. Dar daca nua i bani in ce sa investesti?

Azi Andrei Ursachi ar vrea sa investeasca in monedele virtuale, as investi si eu in ele dar abia daca am de unde sa iau un BitCoin. Iar investitorul si-a creat din cate am ionteles propria platforma de tranzactionare a monezilor virtuale, ca sunt destui care se implica in acest proces, de ce sa nu le iei si lor un mic comision? Bravo lui! L-a dus capul, a avut resursele necesare si a reusit! Fara sa mai plece din tara.

Andrei Ursachi

Tanar din Suceava devenit milionar in dolari la doar 26 de ani